Woord en beeld

Woord, beeld en muziek geven toegang tot het onbewuste. Een bepaald boek, schilderij, muziekstuk of film kan ons uitdrukkelijk aanspreken. Het maakt iets wakker dat ontroert, beweegt, opluchting biedt, raakt aan de context van ons eigen levensverhaal. Er is sprake van wederkerigheid wanneer ik mij laat raken door de ander en door woord en beeld te geven deel met anderen. Buiten raakt binnen en binnen raakt buiten. Wanneer wij geconfronteerd worden met verlies kunnen wij juist daar waar het pijn doet, troost vinden.
Op deze pagina vind je diverse voorbeelden van woord, beeld en muziek gerelateerd aan verlies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s