Gebroken

Gebroken, is de titel van een documentaire van regisseur Nan Rosens waarin zij mensen interviewt naar aanleiding van de scheiding van hun ouders jaren geleden. Gebroken, gemangeld in de waarheid van ouders die onvoldoende oog hadden voor de waarheid van het kind. Daar waar we als ouder de stenen op ons pad niet opruimen, struikelen onze kinderen erover. Die waarheid hebben we als ouder onder ogen te zien. In mijn werk als POH GGZ en ook als verliesbegeleider zie ik steeds weer terug hoe jaren later pijn en verdriet nog steeds aanwezig zijn. Erkenning van die pijn en dat verdriet zijn belangrijke stappen om als volwassene jouw levensweg te vervolgen. Moge deze documentaire de ogen openen van ouders in scheiding, ouders die gescheiden zijn en tot steun zijn van al hun kinderen, hoe oud zij ook zijn.

De documentaire Gebroken is terug te kijken via:
https://www.2doc.nl/documentaires/series/2doc/2021/gebroken.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s